Termékek

i-flash drive / I-flashDrive

I-flashDrive

 

hordozható flash drive

Az i-FlashDrive az első és egyetlen teljesen platformfüggetlen flash drive, ami nemcsak minden USB porttal rendelkező készülékkel, de az iPod touch, iPhone és iPad készülékekkel egyaránt kompatibilis, ráadásul egyszerre USB 3.0 SuperSpeed és Lightning csatlakozóval is rendelkezik.

Az i-FlashDrive tárhellyel nem rendelkező külső mikro sd memória be helyezéssel így akár 256gb kártyát is kezelő, mely egyben egyszerű és gyors adatátvitelt biztosít iOS készülékeid, vagy akár Mac/PC készülékek között egyaránt. Az ingyenesen letölthető (AppStore) File Menedzsment és Biztonsági Applikáció könnyen kezelhető felhasználói felületet biztosít, másolás után az applikáció kategória szerint automatikusan elrendezi a file-okat.

Az i-FlashDrive nemcsak kontaktok, naptári adatok, dokumentumok, képek vagy videók tárolására alkalmas, melyekről biztonsági mentést is készíthetsz, de kedvenc zenéidet az iTunes használata nélkül is hallgathatod! Sőt, nemcsak az i-FlashDrive App, de maga az i-FlashDrive készülék is lezárható, hogy arra jogosulatlanok ne férjenek adataidhoz.

Nem utolsósorban számítógép, akkumulátor és internet hozzáférés nélkül is működik, ahol és amikor csak szükséges! Okostelefonod mellett akár a zsebedben is elfér, így mindig, mindenhová magaddal viheted anélkül, hogy a telefonodon elérhető memória miatt kellene aggódnod.

Specifikáció

  • adatátvitel: 8-Pin Lighting és USB 3.0
  • kompatibilis: iOS 6.1 / 7.x / 8; Mac OS X és Windows XP / 7 / 8 rendszerekkel
  • szín: fehér
  • mérete: 52,46 x 25,9 x 9 mm
  • súlya: 17 g
  • rendszerigény

Ár: 7900.- Megrendelem


« Vissza az előző oldalra!

Elérhetőségek

MOBIL PONT Szombathely

9700 Szombathely,
Kőszegi u. 26.
Telefon: +36708833688
E-mail küldése
MOBIL PONT Szombathely - Magyar