Szűrő


X

Kereső


Termékek

Headset,Bluetooth Headset / Samsung AKG EO-IC500 Type-C

Samsung AKG EO-IC500 Type-C Samsung AKG EO-IC500 Type-C Samsung AKG EO-IC500 Type-C
Samsung AKG
EO-IC500BBEGWW Black ANC Type-C Füllhalgató
Új,Bontatlan dobozos termék.
14900.-
 
A zenére figyelj, ne a zajokra
Hallgasd tisztán a lejátszási listádat az ANC Type-C fülhallgatóval. Lenyűgöző zajszűrő teljesítményének köszönhetően biztonságos zenehallgatást tesz lehetővé, míg az USB Type-C csatlakozó elosztja a hangokat a baloldali és jobboldali fülhallgatók között, így a sztereo hangzás valóban sztereo.

* Az Egészségügi Világszervezet (WHO) ajánlása szerint a biztonságos zenehallgatáshoz zajszűrős fülhallgató ajánlott. "Hogyan tehetjük biztonságossá a zenehallgatást… Használj gondosan illeszkedő, és amennyiben lehetséges, zajszűrővel felszerelt fülhallgatót/fejhallgatót. Azok a fülhallgatók/fejhallgatók, amelyek rendesen illeszkednek, lehetővé teszik, hogy alacsonyabb hangerő mellett is tisztán hallj. A zajszűrős készülékek emellett kiszűrik a környezeti zajokat, így a szokásosnál alacsonyabb hangerő is megfelelő. " (Make Listening Safe report. , 2017, p. 4)

Csak csatlakoztasd és játszd le zenéidet
Az ANC Type-C fülhallgatók a készülékedből merítik az energiát, így nem szükséges külön feltölteni. Csatlakoztasd egyszerűen a készülékedhez az éles, dinamikus hangzáshoz, alacsony háttérzajjal.
*Type-C ANC fülhallgatók kompatibilisek minden Samsung okoskészülékkel, melynek nincs 3.5mm jack csatlakozása, beleértve a Galaxy Note10 készüléket és minden Samsung tabletet, amelynek nincs 3.5mm jack csatkakozása, belerétve a TabS6 készüléket.

Kényelemre készítve
A Galaxy Buds által ispirált formatervzetéssel az ANC Type-C fülhallgatók arra lettek tervezve, hogy kényelmesen illeszkedjenek a füleidbe, még hosszan tartó használat esetén is. Többféle füldugópárnát és támaszt tartalmaz, hogy kiválaszthasd a neked legkényelmesebbet.

Zajszint
Impedancia
32?
Válaszfrekvencia
20~20kHz
Érzékenység
109dB(-10dBFS bemenet)
 

Általános jellemzők
Vezérlés
2 hangerő gomb Fel(vissza), Le(előre), 1 lejátszó gomb (megállítás, hívás), 1 nyomógomb (ANC)
Mikrofon
Igen
Csomagba tartozó kiegészítők
Füldugópárnák (S/M/L), Fültámasz (S/M/L), tájékoztatólap
 

Hívás funkciók
Hívásfogadás
Igen
Némítás/Elutasítás
Igen
Vezetékes és vezeték nélküli kapcsolat
Kábel típus
Szövet kábel
Fizikai tulajdonságok
Súly
26.3 g
Szín
fekete

Így is ismerheti: EO IC 500 Type C EO IC 500 BBEG, EOIC500TypeCEOIC500BBEG, EO IC500 Type C (EO IC500BBEG), EO-IC500Type-CEO-IC500BBEG, EO IC500 Type-C (EO IC500BBEG), EO-IC500 Type-C (EO-IC500 BBEG) 
by árukereső
 

Ajánlatkérés


« Vissza az előző oldalra!

Elérhetőségek

MOBIL PONT Szombathely

9700 Szombathely,
Kőszegi u. 26.
Mobil Pont Szombathel
+36708833688
Mobil:
+36708838588
E-mail:
info@mobilpontszombathely.hu
mobilkey@gmail.com
MOBIL PONT Szombathely - Magyar