Törött mobiltelefon készülékek javítása

Törött mobiltelefon készülékek szakszerű javítása!

-Érintő csere

     -Készüléken betörött a kijelző, még lehet használni, a képet is megjeleníti.
       Ilyenkor melyik része szorul cserére?


       Amikor a készüléken megreped a kijező, általában kisebb ütődés következtében csak a külső              üvegfelület (érintőpanel) sérül meg. Ilyenkor külső üveglapot elég kicserélni. Az újabb,                          vékonyabb készülékek esetén sajnos a gyártók a külső üveglapot, és a belső kijelzőt speciális              ragasztással egybeöntik, melyeket nem lehet szétválasztani. Ezeknél a típusoknál komplett                  kijelző egységet kell cserélnünk, amely tartalmazza az érintő részt, és a belső kijelzőt is.            

-Lcd csere

      -Készüléken betörött a kijelző, bekapcsoláskor sötét / csíkos /vibrál kép fogad.
       Ilyenkor melyik részei?


       Erősebb ütődés következtében a külső üveglapon (érintőpanel) kívül, a belső LCD vagy OLED              kiejlző is károsodik, ilyenkor bekapcsolás után nem jelenik meg kép a készüléken, vagy sötét              csíkok jelennek meg a képernyőn. Ebben az esetben sajnos mind a külső üveglapot,mind a belső        kijelzőt is cserelni kell.

-Hangszoró,mikrofon csere

-Billentyűzet csere

-Elő-hátlap csere

-Akkumulàtor csere

-Töltőcsatlakozó csere

      -Ha a telefon nem tölt...

       Először mindenképpen célszerű hálózati vagy autós töltőnk működőképességét ellenőrizni.                Amennyiben a hiba nem a töltőben van, a hiba több okból is adódhat:

       A telefon csatlakozója lötyög, mozog a helyén: a készüléket (amennyiben lehet) NE használjuk            tovább, nehogy még nagyobb legyen benne a kár. Valószínűleg a töltő / rendszer csatlakozó                levált a helyéről. Mielőbb forduljunk szakemberhez, a kiszakadt forrasztási pontok sok esetben          még javíthatók, házi barkácsolásuk nem javasolt!

       A telefon csatlakozója stabil, szaggatva jelzi a töltést: Gyakori hiba, előfordulhat (2 vagy több              éves telefonoknál főleg), hogy a csatlakozó kikopott. Egy új csatlakozó beszerelésével a hiba              orvosolható, javítható.

       Amennyiben a csatlakozónak nincsen hibája, előfordulhat, hogy (egyes telefonokban előforduló)        egy töltőáramköri biztosíték ment ki. Ez a készülék túlfeszültségvédelmét szolgálja. A hibát                bízzuk szakemberre, lehetőség szerint régi töltőnket cseréljük le egy újra!

-Kamera csere

-Sim olvasó javítás,csere

-Memóriakártya olvasó javítás,csere

-Antenna javítás,csere

-Wifi antenna javítás,csere

-Proxi javítás,csere

-Hangerő szabályzó javítás,csere

-On-off (ki-be)kapcsoló javítás,csere

-Audio csatlakozó(headset)javítás,csere

       -A fülhallgató a készülékbe dugva nem működik...

       Amennyiben a készülék fülhallgató (headset) csatlakozója és a rendszercsatlakozó egy, a                     fentebb leírt hibák egyike okozhatja a problémát.

       Szabványos Jack 3,5 mm vagy 2,5 mm csatlakozók esetében:

       Győződjünk meg arról, hogy a fülhallgatónk hibátlanul működik!

       Gyakori hiba a szabadon hagyott fülhallgató aljzatok porosodása, koszolódása, mely                            következtében hibás működést tapasztalhatunk. Könnyű hozzáférés esetén egy fogkefével                  megpróbálhatjuk kitakarítani. Ügyeljünk, nehogy még több koszt hordjunk a csatlakozóba.                    Legjobb, ha szakemberhez fordulunk!

       Gyakori használat során a csatlakozó kitörhet a helyéről, vagy egyszerűen szétesik. A csatlakozó        cseréje megoldja a problémát, forduljunk vele szakemberhez!
« Vissza az előző oldalra!

Elérhetőségek

MOBIL PONT Szombathely

9700 Szombathely,
Kőszegi u. 26.
Telefon: +36708833688
E-mail küldése
MOBIL PONT Szombathely - Magyar